Te asteptam

Galerie Foto

 

Restaurantul IL CAPO este un punct de întâlnire pentru cei care iubesc gusturile bucătăriei italiene și doresc a le savura într-o atmosferă intimă, familiară.

Te așteptăm

Vinuri prestigioase

Încercam să oferim clienților noștrii simplicitatea culinară specifică bucătăriei italiene precum și o gamă atent selecționată de vinuri prestigioase, totul îmbrăcat într-o atmosferă caldă, plăcută.


Gastronomia italienească

Remarcabilă prin simplitatea aromelor și totodată printr-o uriașa diversitate de arome și gusturi, gastronomia italienească, o data ce a fost descoperită, nu va mai putea fi omisă nicicând din preferințele noastre culinare.

Produse de calitate

Calitatea produselor noastre provine atât din originalitatea rețetelor cât și din modul atent în care ne selecționăm produsele de bază, astfel încât să folosim întotdeauna doar ingrediente proaspete.


Experiență.

Deși este un restaurant relativ nou pe hartă Bucureștiului, Restaurantul IL CAPO este susținut de un personal cu o bogată experiență.

 

În fiecare zi, pentru un prânz de business sau o cină în familie, vă așteaptă o varietate de platouri de fructe de mare, pește sau carne și bineînțeles nelipsitele paste și pizze, pregătite cu cea mai mare atenție, pe care le puteți îmbină cu un pahar de vin apreciat.


Contact: 021 314 121 121