Gust si rafinament
DESPRE NOI
Câteva cuvinte despre noi
Deși este un restaurant relativ nou pe hartă Bucureștiului, Restaurantul IL CAPO este susținut de un personal cu o bogată experiență. Încercam să oferim clienților noștrii simplicitatea culinară specifică bucătăriei italiene precum și o gamă atent selecționată de vinuri prestigioase, totul îmbrăcat într-o atmosferă caldă, plăcută.
Calitatea produselor noastre provine atât din originalitatea rețetelor cât și din modul atent în care ne selecționăm produsele de bază, astfel încât să folosim întotdeauna doar ingrediente proaspete.

Remarcabilă prin simplitatea aromelor și totodată printr-o uriașa diversitate de arome și gusturi, gastronomia italienească, o data ce a fost descoperită, nu va mai putea fi omisă nicicând din preferințele noastre culinare.

Rețete
tradiționale

Bucătăria italiană este vestită prin pastele sale făinoase (macaroane, spaghete), prin pizza preparată cu brânzeturi, prin brânzeturile rase pe răzătoare, prin consumul de fructe de mare.
Accentul nu este pus atât pe complexitatea și rafinamentul unei bucătarii sofisticate, cât pe calitatea și respectul tradițiilor. Orice fel de mâncare trebuie preparat cu seriozitate, respectând rețetă originală, pentru a-i da gustul cunoscut din copilărie.Masa principală este prânzul, băutura preferată este vinul.
Pasiune
culinară

Din punct de vedere culinar, Italia este o țara a incredibilei diversități. Felurile de mâncare, ingredientele, timpul de preparare și mirodeniile se schimbă radical de la o regiune la altă.
Felurile de mâncare reprezintă un element important al stilului de viață italian și reflectă în principal cultură și istoria acestui popor.
Proaspăt și
sănătos

Bucătăria italiană combină beneficiile dietei sănătoase mediteraneene cu o gamă largă de ingrediente de sezon și arome regionale.
Se bazează pe ingrediente proaspete gătite la față locului și o combinație de legume, cereale, fructe și fructe de mare gustoase, pește, carne și ulei de măsline.